O projekcie
Moduł kawiarniano – cukierniczy stanowi kompletne rozwiązanie pozwalające inwestorowi znaleźć się bardzo blisko klienta, w bardzo krótkim czasie. Dzięki wykorzystaniu innowacyjnej technologii możemy budować obiekty w idealnym formacie, praktycznie dla każdej lokalizacji w miejscach w tej chwili niedostępnych dla nowoczesnego handlu.
Kompletny obiekt może powstać w ciągu 5-6 tygodni, gdzie budowa tradycyjnych obiektów zajmuje przynajmniej 6 miesięcy. Takie rozwiązanie może wygenerować duże oszczędności, przy jednoczesnym skróceniu czasu niezbędnego do otwarcia. Bardzo ważny jest też aspekt możliwości szybkiej modernizacji placówki w zależności od potrzeb rynku.
Obiekt modułowy
Obiekt składa się z gotowych elementów wcześniej przygotowywanych przez naszą firmę, a następnie montowany jest na miejscu u klienta. Większość elementów wyposażenia jest wbudowane odpowiednio w poszczególne moduły.
Koszt budowy metra kwadratowego sklepu modułowego jest znacznie niższy od kosztów poniesionych przy budowie tradycyjnego, samodzielnie stojącego obiektu. Główną zaletą tego rozwiązania jest brak konieczności posiadania pozwolenia budowlanego, co pozwala oszczędzić czas niezbędny do uruchomienia biznesu.